Massage

Massages

Pandora Wellness & Spa biedt verschillende soorten massages aan! De massages zijn variërend van €22,00 tot €60,00. De meeste massages duren 30 minuten lang, maar wij bieden ook massages aan van een uur! Afhankelijk van waar u gemasseerd wilt worden of waar u problemen ondervindt, kunt u onder andere uit de volgende massages kiezen.

Sportmassage

Dit is een weldadige massage. Met name als u onder druk moet presteren, een moeilijke periode beleeft of niet lekker in uw vel zit, kan het zijn dat de spanning in uw nek, schouders en rug snel oplopen. Een massage kan hierbij dan helpen zodat u alles weer soepel kunt bewegen!
De sportmassage heeft met name als doel om de lichamelijke conditie van bijvoorbeeld een sporter te verbeteren, te bestendigen en/of de nadelige gevolgen van het beoefenen van een sport weg te nemen. Zo worden er bijvoorbeeld stoffen in ons lichaam verbrand die vermoeidheidsverschijnselen en kramp kunnen veroorzaken. Deze afvalstoffen worden dan weggemasseerd. De massage kan ook gebruikt worden om het lichaam weer op temperatuur te krijgen of te houden.

Chinese massage

Een Chinese massage is gebaseerd op eeuwenoude geneeskundige tradities! Een uitgebreid lichaamsmassage zorgt ervoor dat uw lichaam weer in balans raakt en u tot rust komt.
De lichaamsmassages die wij aanbieden, zijn gebaseerd op de Chinese tradities. De aandacht ligt op het versoepelen van spieren en het bereiken van ontspanning. De technieken zijn gericht op huid, spieren, weefsel en botten en gewrichten. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een geschikte behandeling samenstellen. Het is dus mogelijk om specifieke aandachtspunten aan te geven. Dan kunnen we hier extra op focussen gedurende de behandeling en ervoor zorgen dat klachten verminderen of u juist op deze plekken extra ontspanning waarneemt. Na elke massage gaat u heerlijk tot rust de deur weer uit!

Massage in Rotterdam

Wilt u graag een massage in Rotterdam? Maak dan een afspraak bij Pandora Wellness & Spa. U kunt eenvoudig een afspraak maken via de afspraakmodule op de website of via telefoonnummer 010 – 2107963. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van eventuele vragen!

Openingstijden
Pandora wellness & spa

maandag

10:00 – 21:00

dinsdag

10:00 – 21:00

woensdag

10:00 – 21:00

donderdag

10:00 – 21:00

vrijdag

10:00 – 22:00

zaterdag

10:00 – 22:00

zondag

12:00 – 22:00